Lelaki Ludah Pekerja Petronas Buat Hal Lagi, Gelar Polis Anjing!


Sebelum ini, video seorang lelaki, Shahrul Anuar Khalil, meludah seorang pekerja Petronas, viral di media sosial dan dikecam netizen. Namun, lelaki itu telah pun memohon maaf kepada mangsa dan kes itu dianggap sudah selesai.

Bagaimanapun, Shahrul sekali lagi dikesan mendatangkan masalah kepada orang lain.

Semalam, Mohamed Firdaus, memuat naik status di laman Facebooknya akan sikap Shahrul yang didakwanya tidak bertimbang rasa.


"Malam bersama cik pah di kedai depan gerbang malam terjumpa pulak dengan seseorang yg pernah jadik popular dek kerana aksi dan perbuatannya yg meludah staf petronas. Memang x sangka jumpa mamat ni dengan jentera ktm nye AJB 5501. Cukup menawan. Duduk di meja berseorangan dan di amati betul2 mcm kesian pun ada. Tapi biarkan ajekla. So mlm bersama cik pah agak teruja sbb nk menikmati angin dan suasana malam. Berhenti di traffic light selepas gerbang malam terdengar bunyi motor yg diperah sekuat2nya dr arah belakang. Toleh punya toleh mamat AJB 5501 yg mungkin kerana sawan ram2 motor BESAU miliknya. Spoill betul. Bro gua tau lu ada motor BESAU. Tapi lu jgn ingt org lain xdo. Cukup2 jelek ngan sikap lu. Ingat dah berubah. Puiiihhh..."

Status Firdaus itu mendapat perhatian ramai bikers² yang lain sehinggalah sampai ke pengetahuan Shahrul.

Berang dengan dakwaan Firdaus, Shahrul mula menyerang lelaki itu dan mengajaknya bersemuka dan berlumba bagi menyelesaikan masalah di antara mereka.
Ingatkan sudah insaf, rupanya tidak. Sekali lagi, tindakan Shahrul ini memalukan kaki² bikers Malaysia. 

Lelaki Ludah Pekerja Petronas Buat Hal Lagi, Gelar Polis Anjing! Rating: 4.5 Diposkan Oleh: InfoGugel