MH370: PENDEDAHAN TERKINI Sharifah Sofia Sangkal Dakwaan Beliau PENIPU! Lagi FAKTA Dan BUKTI Dilampirkan....


[UPDATED 04 JANUARI 2015]
Bagi anda yang terlepas membaca teori sebelum ini, boleh baca di sini: Terkini: Final MH370, Lokasi Pesawat Dan Nasib Penumpang Serta Anak Kapal Terjawab!
Selepas mengeluarkan teori ini, ada pihak tampil mengulas teori berkenaan dan mendakwa bahawa Sharifah Sofia seorang penipu dan pembohong! Boleh baca di sini: Dedah Pembohongan Teori MH370 Sharifah Sofia

Dan bagi menjawab dakwaan berikut, hari ini Sharifah Sofia tampil memberikan bukti-bukti dan fakta baharu mengenai teori beliau, boleh baca selanjutnya....

TERKINI: Final MH 370

Kemana pesawat tersebut berada dan apakah nasib kesemua penumpang dan anak-anak kapal MH 370 akan terjawab dan menemui noktah yg muktamad.


Sah pesawat Boeing 777 yang mempunyai sistem berkomputer aitu ' fly by wire system ' berjaya digodam oleh seseorang yang berkemahiran tinggi yang berada di dalam pesawat MH 370 sebelum seseorang masuk ke dalam kokpit pesawat dan mengambil alih pemanduan dari Kapten Zaharie.


2 penumpang yang dimaksudkan itu ialah dari Ukraine iaitu Oleq Chustrak dan Segil Deineka yang berjaya mengodam sistem tersebut dan mematikan transponder dan seluruh suis yg berada dlm pesawat MH 370 secara automatik sebelum menceroboh masuk ke dalam kokpit pesawat.

Ikuti bukti-bukti saintifik dan fakta-fakta tentang konspirasi tertinggi yang didalangi oleh Amerika dan Yahudi laknatullah di bawah ini yang disampaikan secara eksklusif oleh Sharifah Sofia Syed Rashid

Usaha mencari melibatkan pelbagai negara dilancarkan, mula-mula di Laut China Selatan dan kemudian beralih di Selat Melaka dan selepas itu di Laut Andaman, sebelum pasukan SAR mencari dan mengalih tumpuan ke perairan Australia Barat iaitu di Selatan Lautan Hindi. Susulan daripada pencarian yg berubah-rubah ini penyiasat telah pun membuat kesimpulan yg sebenarnya laporan MH370 " berakhir " dilautan hindi adalah teori dan rekaan semata-mata.

Perhatikan gambarrajah di bawah ini yang menunjukkan pesawat MH370 cuba membuat u-turn.Yg sebenarnya sewaktu MH370 hilang dari radar yg pesawat tersebut telah pun melalui ruang udara Thailand.

Kerajaan Thailand " mengisytiharkan " bahawa dpt mengesan pesawat MH370 melalui ruang udaranya. Bila ditanya kenapa Thailand tidak memaklumkan kpd kerajaan Malaysia ttg hal ini., mereka menjawab sbb kerajaan malaysia tak tanya mereka.... Inilah laporan yg betul dan telah disahkan serta disiarkan oleh semua media termasuk media utama di Malaysia.

Selang beberapa hari kemudiannya media-media M'sia tiba-tiba mengeluarkan berita yg dianggap ' uturn ' bahawa Kerajaan Thailand menafikan laporan yang mengatakan radar Thailand dapat mengesan pesawat MH 370 lalu diruang udaranya. 

Nampak tak tangan ghaib di sini siapa ?
 


Ni dia wajah 2 penumpang MH370 dari Ukraine iaitu Oleg Chustrak & Sergii Deineka iaitu askar upahan yg terlatih. Beliau merupakan agen CIA yg berjaya mengambil alih pemanduan dari Kapten Zaharie dan menerbangkannya ke koridor utara

Selepas menghijacked pesawat MH 370 ke Ukraine, kedua-dua dajjal ini telah melarikan diri ke rep. Austria dengan menggunakan passport US dan dibawah ini disertakan rekod jenayah dlm data base Russia iaitu :-

(1) Percubaan untuk bunuh president Angola
(2) Pernah mengebom Balai Polis Bab Azzur
(3) Pembunuh upahan untuk peperangan di serbia, 
(4) Menjual senjata haram pada Al-Qeeda & agen CIA US.


Ni bukti akhbar dari Russia yang dah lama keluar dengan memaparkan bahawa pesawat MH 370 telah pergi ke arah koridor utara yang tidak dikeluarkan oleh media-media tanah air, CNN, BBC dan media-media pro US. 

Harap maklum 
Di bawah ni bukti yang diambil di akhbar russia " The voice of Russia & Ria Novosti " . 

Kerajaan Thailand tunjukkan bukti dan serahkan kepada Russia. Radar Thailand di Phuket berjaya mengesan pesawat MH 370 ditutup transponder dan cuba terbang rendah di bawah 1000 meter menghala ke utara andaman sea seterusnya pergi ke Bangladesh pada jam 2.40 pagi.. 

Take Note: Data sulit Marshal Montol Suchookorn ini telah diserahkan pada kerajaan Russia sebagai bukti pesawat MH 370 telah terbang rendah melalui radar udara Thailand. 

Di bawah ini disertakan link buktinya akhbar luar negara radar thailand :-

http://sputniknews.com/voiceofrussia/news/2014_03_19/Unknown-aircraft-spotted-by-Thailand-minutes-after-Malaysia-airliner-went-missing-new-report-5146/
Harap maklum 


Anda tahu siapa orang di bawah ni. Dialah orang yang dipertanggungjawabkan oleh kerajaan Russia untuk menjaga radar di sempadan Kg. Talas. Nama beliau ialah Mr. Serik Mukhtybayev. Beliau berjaya mengesan pesawat MH 370 merentasi sempadan Kazakhstan pada jam 8.15 pagi (waktu Malaysia)

Take Note (Penting): Walaupun pesawat MH 370 cuba ditutup atau diduplicate transponder. Radar Russia masih boleh mengesannya.. Menurut Serik Mukh org yg bertanggunjawab menjaga radar pada 08 march 2014, pesawat MH 370 berjaya dikesan bersembunyi di belakang pesawat SIA68 15 minit melintasi Kazakhstan menuju ke ukraine


Okey ni bukti penting yang ingin ditunjukkan kepada dunia dan kepada semua keluarga mangsa pesawat MH 370 ke mana sebenarnya MH 370 dibawa.

Perhatikan baik-baik tracking route map pesawat MH 370 bergerak. Dari aceh Thailand Bangladesh Nepal Kyrgyzstan besh tesh valley talas caspian sea Azerbaijan, Georgia & seterusnya ke sevastopol air base Ukraine.... 

Menurut Serik Mukhtybayev pesawat MH 370 yg dipandu oleh Oleq Chustrak dan Sergii Deinika sengaja dipandu mengikut laluan negara tidak maju untuk elak di kesan oleh radar moden.

Sebelum pesawat MH 370 sampai ke Ukraine, pesawat tersebut sempat mendarat di Kyrgyzstan untuk mengisi minyak iaitu us airbas airport lama yg dulu digunakan utk menyerang Afganistan dan meneruskan perjalanan ke Sevastopol airbase ukraine....

TAKE NOTE: Pesawat MH 370 tidak terhempas di lautan hindi Australia seperti yang didakwa oleh inmarsat dan media-media pro usa. Perhatikan bulatan biru itu radar russia di kg.Talas berjaya mengesan pesawat MH 370 menghala ke Ukraine.Semua keluarga mangsa MH 370 termasuk Malaysia sendiri telah dikencing hidup-hidup oleh laporan Inmarsat yg berpangkalan di UK yang mengatakan pesawat MH 370 telah terhempas di selatan lautan hindi. Yg sebenarnya pesawat tersebut tidak terhempas mahupun pun ditembak.

Ini bukti pesawat MH 370 menghala ke Koridor Utara menuju ke Ukraine. Kali ini data radar tentera Kazakhstan pula mengesannya pada jam 08.59 pagi pesawat transponder MH 370 cuba ditutup merentasi sempadan Kyrgyzstan - Kazakhstan- laut caspian - Georgia -dan seterusnya menghala ke sevastopol ukraine.

Maklumat data sulit di bawah ini berjaya diberikan oleh negara Kazakhtan dan diserahkan kpd Serik Mukhtybayev org yg menjaga radar di Kg. Talas (Russia) 


Ini disertakan link dan buktinya radar Kyrgyzstan :-
http://mashable.com/2014/03/17/malaysia-airlines-escape-radar/Anda nak bukti lagi nah ambik ni...
Ni satu lagi bukti radar tentera di Turkmenistan berjaya mengesan Pesawat MH 370 yg cuba ditutup transponder dan cuba bersembunyi di belakang pesawat SIA68 di (-48E70/Singapore) menuju arah utara ke Ukraine. 


Ni bukti akhbar luar negara dah lama keluarkan berita tentang MH 370 disertakan link sekali. Sila baca dan fahaminya: -

http://keithledgerwood.com/post/79838944823/did-malaysian-airlines-370-disappear-usingNi disertakan bukti akhbar dunia dah keluar berita 2 askar terlatih Ukraine melarikan diri dan telah pergi ke Malaysia untuk menghijacked pesawat MH 370

Di bawah ni disertakan file intelligent russia wanted 

World press news  Ini massage dari kerajaan russia bahawa 2 org askar ini harus diburu sudah sampai di Malaysia.


MH 370: Who passengger from Ukraine ?

File sulit Russia mendedahkan 2 askar ukraine ini mempunyai kepakaran dalam teknikal telekomunikasi . Mereka boleh memadamkan semua sistem telekomunikasi dalam pesawat contohnya transponder. 

Dua askar ini juga pernah berkerja dgn syarikat telekomunikasi utel di Ukraine.


Akhbar kebenaran tentang rancangan US. Tenteta NATO telah merancang lama untuk meletopkan pesawat MH 370 & MH 17 ke Ukraine 


Dibawah Ini surat perjanjian asal dan sulit yg berjaya diperolehi oleh FSB Russia: -

Tahimichenko oder ukraine dgn usa untuk sabotaj pesawat Malaysia MH 370 & MH 17 untuk dilakukan pada tahun 2014 


Di bawah Ini surat sulit original yang berjaya dicuri di pejabat PBB. Surat sulit Australia talibarut USA berpakat hapuskan semua bukti satellite radar dan forensic kemalangan MH17.

Yang sebenarnya satu lagi surat tentang MH 370 berjaya di curi juga tapi sayang 1000 kali sayang Sharifah Sofia Syed Rashid terhilang surat tersebut yg mana dlm kandungan tersebut ada menyebut perancangan untuk menghijacked pesawat MH 370 pada tarikh 08/03/14. Cukuplah bukti ini yang berjaya dibongkarkan oleh FSB Russia sekaligus mengcheckmate Amerika dan sekutu-sekutunya.

Takbir....... Allahuakbar !!!


Ni bukti terakhir kedudukan lokasi sebenar dimana pesawat MH 370 disembunyikan dan berjaya dilandingkan pada 09/03/14 jam 12.15 (waktu Malaysia) sekaligus Russia berjaya mengcheckmate Amerika dlm kes misteri kehilangan MH 370 yg selama ini membelenggu masyarakat dunia 

Satelite x-ray russia berjaya mengesan 1 pesawat boieng awam disembunyikan dalam bangunan bawah tanah di kem tentera udara sevastopol, ukraine... Setelah disahkan pesawat tersebut ialah pesawat MH 370 milik Malaysia 

Take Note: Anda semua boleh search video di youtube iaitu vice news yang tajuknya " Russian Roullete " dari dispatch 1 hingga 81 dan yang terkini. Pemberontak pro Russia berjaya menawan wilayah Crimea, Selvastopol dan donesk pada bulan Februari 2014. Sehingga itu saja diceritakan dlm video tersebut.

Pada penghujung bulan Februari 2014, Pihak Kiew sekali lagi menyerang dan berjaya mengusir sepenuhnya tentera pemberontak pro Russia ke atas semua wilayah yg dikuasainya sebelum ini dan menawan kembali wilayah tersebut.

Dan pada 09/03/14 jam 12.15 pm ( Malaysia time) Satellit tentera Russia berjaya mengesan sebuah pesawat awam telah disembunyikan dalam bangunan bawah tanah di kem tentera udara sevastopol, Ukraine.

Bertindak mengikut atas maklumat ini kerajaan Russia telah menghulurkan bantuan sepenuhnya dari segi peralatan ketenteraan dan juga ketenteraan dan berjaya menggempur dan menawan kembali wilayah crimea, donesk dan lapangan terbang selvastopol, ukraine. Tetapi sayang 1000 kali sayang, pesawat MH 370 telah tiada dan 2 dajjal tersebut telah berjaya membawa pesawat yg disembunyikan keluar dari situ dan disembunyikan di sekitar Ukraine - mengikut FSB Russia . Terdapat banyak mayat penumpang MH 370 yg reput berjaya dijumpai di sini dan diambil oleh FSB Russia sebagai bukti forensik. Allahuakbar...... sedihnya.......

Dan yang terkini mengikut maklumat FSB Russia, pesawat MH 370 itu telah bertukar wajah dgn Dutch Airlines. Oleh kerana kerajaan Russia sedang dlm proses menyiasat apakah motif sebenar pesawat milik kerajaan Malaysia iaitu MH 370 ditukar wajah baru dan dicat menjadi Dutch Airlines masih menjadi teka - teki?

Harap maklum 


Nilah dia 2 gambar dajjal dunia iaitu Yatsenyuk & Obama yg merancang untuk kes pesawat MH 370 dan MH 17 

Ramai yg tertanya kenapa Amerika memilih pesawat MAS dlm siri dajjalnya. Ini jawapannya: 

Mengikut sumber maklumat surat sulit yang mengandungi 12 muka surat tersebut tujuan sebenar Amerika menyuruh Ukraine menghijacked pesawat MAS adalah untuk mendapat dana dari PBB sebanyak 20 bilion usd atas dasar simpati kerana untuk menuduh Russia bertanggungjawab dlm kes pesawat MH 370 & MH 17. Apabila mendapat duit sebanyak tu dari PBB, Ukraine akan membayar tunggakan gaji kakitangan kerajaan dan tenteranya yang belum dibayar dari bulan ogos 2013 hingga ogos 2014 . Duit tersebut juga perlu digunakan untuk membeli peralatan senjata dari negara US.

Manakala ekonomi dan nilai mata wang Dollar Amerika sudah jatuh so Amerika mengambil kesempatan untuk menagih simpati dari duit PBB dengan cuba menuduh Russia cuba menembak pesawat MH 370 tetapi gagal kerana setelah pesawat MH 370 dilandingkan di Ukraine dan ditukar enjin tiba-tiba pesawat tersebut tidak boleh diterbangkan setelah berjaya menukar menukar transponder dan black box palsu dan Plan B digunakan untuk menuduh Russia tembak pesawat MH 17. Atas dasar ini Amerika melihat Malaysia sebuah negara yg kecil yg tidak mempunyai musuh dan berbaik dgn semua negara maka senanglah Amerika menjadikan pesawat Malaysia sebagai sasaran dlm kata lain dikambing hitamkan dan mendapatkan undi simpati di PBB. Amerika cuba mendapatkan undi 20 negara untuk menyokong usul dana tersebut diperolehi tetapi gagal kerana hanya 10 negara saja yang bersetuju kerana Amerika telah kantoi kes MH 17 yg ditembak jatuh oleh pesawat tempur SU 25 Ukraine.

Sehingga kini mungkin ada lagi sebab-sebab lain mengapa Amerika memilih pesawat milik Malaysia iaitu MAS sebagai sasaran untuk dijadikan kambing hitam seperti:-

(1) Ingin menguasai ekonomi rantau Asia melalui negara M'sia
(2) Ingin mengetaui sejauh mana kekuatan dan kelemahan radar udara Malaysia dan Asia serantau semasa misi SAR dijalankan dan mungkin banyak lagi

Tapi untuk fakta setakat yg berjaya dikemukakan buat masa ini oleh kerajaan Russia hanya itu saja iaitu mendapatkan dana dan Malaysia telah dikambinghitamkan. Mungkin juga kita akan dengar lagi di news Russia akan dtg sebab-sebab mengapa pesawat MAS dipilih sebagai sebagai sasaran mangsa.

TIMBUL PERSOALAN di sini: Siapa yg berani mendakwa 2 dajjal ni utk dihadapkan ke mahkamah antarabangsa di suatu hari nanti ataupun di akhir cerita nanti berkesudahan dgn peperangan yg mana Amerika dan sekutu-sekutunya akan diserang oleh Russia dan sekutu-sekutunya.

Tunggu dan lihat bagaimana kes berprofil paling tinggi di dunia setakat ini akan berakhir 


Diakhir penulisan ini apakah nasib kesemua penumpang dan anak-anak kapal MH 370 ?

Menurut intelligence russia pesawat MH 370 telah landing banyak tempat, mana yg mati dulu dibuang di tempat mereka singgah seperti Kyrgyzstan Georgia & Ukraine dan selebihnya mati di kem tentera udara bawah tanah, Ukraine.

Mayat-mayat penumpang MH 370 yg telah mati dan reput berserta bukti forensik mangsa pesawat MH 370 berjaya dijumpai dan diperolehi sebagai bukti oleh FSB Russia.

Al-Fatihah dan ucapan takziah buat semua keluarga mangsa yg beragama Islam dan yg bukan beragama Islam. Doakan agar mereka tergolong dlm mati syahid dan ditempatkan berada bersama org-org yg beriman dan bertaqwa. Kpd semua keluarga mangsa MH 370 bersabarlah banyak-banyak, sesungguhnya doa keluarga mangsa yg dizalimi tidak terhalang dan terus diangkat doa tersebut. Amerika dan Yahudi serta yg terlibat secara senyap pasti akan menerima pembalasan dari Allah s.w.t samaada di dunia mahupun di akhirat kelak.

Allahuakbar !!!

Renungkan-renungkan:

FAKTA (1): Penyiasat dan pakar-pakar penerbangan termasuklah rakyat Malaysia dan dunia amnya mempertikaikan kenapa semasa radar gagal dikesan dimana MH370 berada, tetapi dlm masa yang sama Pusat Kawalan Udara kita yg berpangkalan di Subang tidak memaklumkan kpd pihak berkuasa secara terus menerus tanpa menunggu sampai keesokan paginya yg mana dpt mengesan sebuah pesawat yg tak dikenali berpatah balik dan masuk di ruang udara Malaysia

FAKTA (2) Kenapa Tentera Udara Malaysia mengatakan dapat mengesan pesawat berpatah balik ke Malaysia tetapi tidak mengarahkan utk memintas pesawat tersebut dgn alasan pesawat tersebut tidak menunjukkan atau mendatangkan apa-apa " bahaya " kpd negara dan menggunakan laluan komersial. Pakar-pakar dlm dan luar negara mengatakan jika pihak tentera udara malaysia cepat bertindak dan memintas pesawat tersebut mungkin pesawat MH370 berjaya diselamatkan 

FAKTA (3) Dalam temubual eksklusif dengan Bernama, Bekas Ketua Juruterbang MAS, Datuk Kapten Nik Ahmad Huzlan Nik Hussain berkata bahawa MH370 tidak terhempas di selatan Lautan Hindi dan masih dalam keadaan baik. Ini berdasarkan fakta bahawa alat Pemancar Lokasi Kecemasan (ELT) tidak memberi apa-apa isyarat meskipun transponder dimatikan. ELT ialah suar (api isyarat) kecemasan yang digunakan dalam pesawat untuk menyuruh pihak berkuasa penyelamat berada dalam keadaan berjaga-jaga dan memberi petunjuk tentang lokasi dan jenis pesawat yang mengalami masalah  (Dipetik dari Sinar Harian) 

FAKTA (4) Pakar siasatan forensik telah mengesahkan bahawa data audio rakaman penerbangan milik pesawat MH 370 telah diubah suai dengan sengaja oleh seseorang bagi mengelak kejadian sebenarnya apa yang berlaku di dalam pesawat tersebut.

Okey ni faktanya audio MH370 dari penyiasat: Pihak penganalisis menemui empat " jarak kosong " yang jelas membuktikan ia hasil daripada suntingan audio. Pada minit ke 1: 14, rakaman tersebut menunjukkan seperti seseorang sedang memegang perakam suara digital dan mula merekod, kemudian pihak tersebut memindahkan microfon perakam suara tersebut ke pembesar suara yang terhasil dari kotak maklumat asal. Penyiasat dan penganalisis diketuai oleh Ed Primeau dan Kent Gibson. (Dipetik dalam Sinar Harian) 


FAKTA (5): MH 370 tidak terhempas dilaut China Selatan mahupun Lautan Hindi. Ini kerana sehingga kini tiada satu petanda ada petunjuk yg boleh mengaitkannya dgn pesawat tersebut.

Enjin pesawat MH370 merupakan komponen paling lasak dan sukar musnah walaupun terbakar mahupun meletop. Berat enjin pesawat Boieng 777-200ER (MH370) adalah lebih dari 35 tan. Jika terdampar di dasar laut sekalipun komponen itu tidak akan pecah berderai seperti objek lain kerana logam yang digunakan sangat berkualiti tinggi malah jika benar ianya terhempas di selatan lautan hindi masih lagi boleh dijumpai selama sebulan atau lebih...

FAKTA (6) Segala bukti-bukti yg dikemukakan di atas sah pesawat MH 370 tidak berpatah balik ke koridor selatan mahupun terhempas di lautan hindi ke Australia india ocean.

(7) Hanya pilot jet fighter tentera sahaja yang dilatih untuk terbang di bawah 5000kaki cobra style utk elak dikesan oleh mana-mana radar. Pilot awam tak pandai buat seperti ini, maknanya bukan Kapten Zaharie yg cuba sabotaj MH 370 dan bawanya sehingga ke Ukraine

(8) Sungguh pelik atas dasar apa pencarian MH 370 di indian ocean harus diteruskan tanpa asas bukti teknikal...? Ianya sebenarnya satu pembaziran wang yg berjuta dan cuba mengalih perhatian dunia yg sebenarnya pesawat MH 370 tidak berakhir ataupun terhempas di lautan hindi sebaliknya berada di Ukraine. 

Akhirkata sebagai hamba Allah, sofia memohon maaf kepada semua keluarga mangsa MH 370 & rakyat Malaysia andai ada salah silap berita yang telah disampaikan sebelum ini. Adalah lebih baik dan mulia jika kita mengakui kelemahan dan kesilapan yang kita lakukan daripada orang yang suka mencari kelemahan dan kesilapan orang lain.

Juga di sini ingin disampaikan mesej-mesej yang diberikan oleh rakyat Indonesia dan Brunei. Dapat disimpulkan bahawa mereka menzahirkan rasa simpati pada kejadian yang menimpa pesawat MH 370 & MH 17. Mereka juga berasa amat kesal sedikit melihat segelintir rakyat Malaysia yg suka bercakaran dan hentam menghentam antara satu lain. Jikalau seseorang itu buat salah sikit sengaja dibesar-besarkan dan tidak menunjukkan kematangan dan akhlak sebagai rakyat Malaysia yang terkenal dengan budi bahasa dan sopan santun.

Mereka lebih suka memfitnah, mengaibkan, mengumpat dan melakukan sesuatu yg dianggap kebudak-budakkan. Kepada Sofia, kami rakyat Brunei walaupun tiada penumpang dlm pesawat MH 370 dari negara kami tapi kami tetap rasa simpati juga rasa amat kagum dgn keberanian sofia untuk mendedahkan cerita sebenar ttg misteri kehilangan MH 370 kerana kami tahu media-media anda tidak akan berani mendedahkan perkara sebenar spt yang didedahkan oleh media Russia, Germany, Perancis, China etc.
...

Biarlah mereka mengata, mengumpat, memfitnah dan mengaibkan anda kerana sesungguhnya Allah s.w.t ingin memberi rezeki yang banyak yang tak disangka-sangka dtgnya dari orang yang menyerang anda iaitu ' Pahala '

Sebelum mengakhiri penulisan ini, pasti akan ada orang mempertikaikan dan mengatakan kenapa berita yg disampaikan ini tidak masuk di media-media rasmi tanah air dan kenapa Ukraine dan Amerika tidak didakwa di mahkamah antarabangsa setelah bukti-bukti yg terlalu byk didedahkan dan telah lama keluar di media-media di Russia mahupun antarabangsa.

Jawapannya sgt mudah: Itu perkara number 2, pokok dan asasnya dunia dan rakyat Malaysia akhirnya dapat tahu akan kebenaran misteri kehilangan pesawat MH 370 telah terungkai. Terpulang pada anda semua untuk menilai dan mempercayainya tentang apa yang cuba disampaikan ini.

Adakah dengan pendedahan ini. Anda masih lagi mempercayai media-media pro US yang mengatakan ianya berakhir di selatan lautan hindi ? Sehingga sekarang ini, Australia yang mengetuai misi SAR MH 370 masih gagal menemui apa-apa serpihan mahupun sebarang bukti yang boleh mengaitkan objek tersebut dgn pesawat MH 370.

Hiasi peribadi dgn akhlak yang baik. Mereka merancang..... Allah juga merancang..... sesungguhnya perancangan Allah itu adalah sebaik-baiknya. 


Takbir......... Allahuakbar !!!
  

-Sharifah Sofia Syed Rashid

MH370: PENDEDAHAN TERKINI Sharifah Sofia Sangkal Dakwaan Beliau PENIPU! Lagi FAKTA Dan BUKTI Dilampirkan.... Rating: 4.5 Diposkan Oleh: InfoGugel