GEMPAR! PENEMUAN PIRAMID DI TENGAH HUTAN PAHANG KINI DIKAWAL RAPI? (12 GAMBAR)


Benarkah Piramid Wujud Di Malaysia?Blog pun tak pemes sangat, so talak heran la. Ok, hari ni tergerak nak berblog sebab terbaca satu blog mengenai kewujudan piramid di Malaysia yang menarik minat aku. Aku just copy pasta je dari blog tu ek, jangan plak korang hantam aku tahyul la, itu la, ini la. Cerita dia macam ni, kat tengah-tengah hutan belantara Pahang sebuah Piramid dikatakan telah ditemui. Kini ia sedang dikawal rapi oleh Pasukan Komando. Dikhabarkan juga mereka yang pernah masuk ke dalam piramid ini, bila keluar dihinggapi penyakit misteri dan akan pulih sendiri selepas beberapa minggu.

Persoalannya, kenapa ia dikawal begitu rapi? 

Piramid telah dijumpai di beberapa buah negara di seluruh dunia iaitu Mesir, Mexico, Peru, Nubia, Malaysia, Iraq dan China. Kesemuanya memiliki struktur dan sifat yang sama. Antara keunikan piramid ini, ia membias cahaya dari reka cipta dan reka bentuk yang akan menerangi seluruh kawasan dalam piramid dengan terang dari cahaya matahari. Ini cukup menakjubkan, tetapi sapa yang bina? Ia bukan kecil...

Adakah orang Melayu membina piramid di hutan Pahang ini?


IRAN
MESIR

CHINA
MEXICO
NUBIA
BOSNIA
IRAQ
PERU

2 Foto di atas merupakan Piramid yang ditemui di dasar laut Okinama Jepun dan juga didakwa Piramid Melayu. Ada yang mengatakan kerana terdapatnya keris di ke empat penjuru piramid tersebut (foto masih belum ditemui) dan ia dianggap masih belum kukuh kesahihannya.

PIRAMID MELAYU


Jika kisah di atas ini adalah benar, maka kita harus sedar bahawa bangsa MELAYU ini merupakan satu bangsa yang luar biasa kehebatannya. Jika tidak, masakan kita mampu menempa banyak sejarah dan peristiwa yang menyebabkan negara kita terkenal di seluruh dunia. Mengapa pula negara kita sering dicuba ganggu oleh bangsa Yahudi. Wallahualam dan ini sekadar cetusan fikiran saya sekadar tiba-tiba. 

Nota: Sumber 100% dari: http://mediaterkinisensasi.blogspot.com/

GEMPAR! PENEMUAN PIRAMID DI TENGAH HUTAN PAHANG KINI DIKAWAL RAPI? (12 GAMBAR) Rating: 4.5 Diposkan Oleh: InfoGugel